Kastelentoer
.

Zondag 16 juni

.
.


De opkomst bij de Beat Battenrit was vanuit onze club goed, maar het totaal aantal deelnemers viel tegen. De rit was fraai en de verzorging was goed. Komende zondag rijden we de Kastelentoer van VAMC De Graafschaprijders. De start is in het clubhuis van de Graafschaprijders en het adres is Eikenlaan 2a, 7251 LT Vorden/Kranenburg (150 km). Deze rit levert 5 punten voor de Loot toercompetitie op. Het betreft een rit van 188 km door de Achterhoek en Duitsland. Een prachtig gebied om te toeren.

Vertrek groep 9.00 uur: voorrijder Wouter Overduijn (rijstijl rustig). Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem.
We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk en de koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.

Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com


                               Gastrijders zijn van harte welkom.

 Donderdag 13 juni t/m maandag 17 juni
.
Lentetoer Groep 1

.

.


Donderdagmorgen vertrekt de 1e groep van de Lentetoer met fraaie routes door het Pfalzerwald, de Vogezen en het Zwarte Woud. Ook de heenreis door de Ardennen en de terugreis door de Eifel mogen er zijn. Er rijden maar liefst 23 clubleden met de 1e groep mee. Je kan alleen of met een eigen groepje rijden, maar het is ook mogelijk met de club mee te rijden. We vertrekken donderdagmorgen om 6.45 uur vanaf de hoek Guisweg -Lagedijk. Voorrijder aanwezig.
Wil je nog een sporttas (geen koffer) met bagage met de servicewagen meegeven dan kan je de tas uiterlijk woensdagavond inleveren op Schoolpad 1 in Zaandijk.


We wensen alle deelnemers een pechvrije, droge en gezellige toer.

16 juni -> Kastelentoer en 13-17 juni ->Lentetoer