Begin juli organiseren we weer een barbecueweekend. Vorig jaar was het barbecueweekend een groot succes. Een geweldige sfeer, een goede opkomst en een uitstekende verzorging maakten van dit weekend een evenement waar iedereen met veel plezier op terug kijkt. Het weer had iets beter gekund, maar door de groepstent met alle faciliteiten hadden we daar  weinig of geen last van.

Traditioneel bivakkeren we op camping De Harskamperdennen onder de rook van het plaatsje De Harskamp. Het voordeel van deze camping is niet alleen de gemoedelijkheid, maar ook de mogelijkheid om op de avond van de barbecue een kampvuur te maken. Zo’n kampvuur geeft net dat beetje extra aan een barbecueavond.

Voor € 65,- p.p. krijg je:

  1.   2 overnachtingen
  2.   2 x ontbijtbuffet
  3.   vrijdagavond:uitgebreide Chinese maaltijd of een pizza: voor bestek, borden en glazen wordt  gezorgd
  1.   zaterdagavond: een uitgebreide barbecue met kampvuur
  1.   2 avonden gratis drinken: frisdrank, wijn of bier
  1.   hele weekend thee en/of koffie en fris
  2.   gratis vervoer kampeeruitrusting: voor stoelen en tafels wordt gezorgd
  3.   een toertocht op zaterdag die meetelt voor de competitie, leden die alleen de toertocht willen rijden zijn ook van harte welkom. De inschrijving is gratis.

 Je kan je aanmelden voor dit weekend via een belletje of een mailtje. Je kan je ook inschrijven op de clubavond, waar een intekenlijst ligt. Wil je alleen aan de barbecue meedoen dan is dat ook mogelijk: € 15,- p.p. incl. consumpties. Wil je alleen zaterdag overnachten incl. toertocht, barbecue, consumpties  en ontbijtbuffet  dan is de prijs € 45,-  p.p. Iets duurder dan anders door de  nieuwe campingtarieven.

 

INTRODUCÉS OOK VAN HARTE WELKOM

BBQ vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli