Zondag 9 april Paastoertocht 

De opkomst voor de Warming Up was vorige zondag bijzonder goed. Bijna 20 rijders meldden zich bij de start in Breda. Alleen de temperatuur viel, ondanks de fraaie voorspellingen, zwaar tegen. ’s Morgens was het een beetje afzien, maar ’s middags was het goed te doen.

Zondag, 1e Paasdag, rijden we de Paastoertocht van M.C. Salland. De start is in het clubhuis aan de Korteveldsweg 18 b, 8148 RE in Lemele (149 km). De club heeft een fraai route van 165 km door Twente uitgezet. Het weer schijnt zondag een stuk zachter te zijn.

De rit is goed voor 5 punten voor de LOOT toercompetitie.

 

Maandag 10 april Kaasstadrit

Wie nog een dagje van het mooie weer wil genieten, kan maandag, 2e Paasdag, de Kaasstadrit rijden. De tocht wordt georganiseerd door de Boreftse M.C. en de start is in Driebruggen in Café Custwijc, Laageind 1, 3465 KG (65 km).

De Boreftse M.C. heeft een route van 200 km uitgezet en deze loopt weer door onze achtertuin. We kunnen de route oppakken na de oversteek bij pont Buitenhuizen.  Na de pont rijd je richting Spaarndam en na een paar honderd meter kan je op de N 202 de route opstarten. De route loopt van daar richting Zuid-Holland o.a. door het Groene Hart. Deze actie scheelt ongeveer 110 km.    

De rit is goed voor 10 punten voor de LOOT toercompetitie.


Vertrek op beide dagen om 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl rustig).

We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.

Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

GASTRIJDERS VAN HARTE WELKOM  

9 april, 1ste Paasdag-> Paastoertocht / 10 april, 2de Paasdag -> Kaasstadrit