images

vrijdag 10 juli t/m zondag 12 juli
Geheel verzorgd barbecueweekend
lokatie: camping harskamperdennen € 49,- p.p.

Van vrijdag 10 juli t/m zondag 12 juli organiseren we een geheel verzorgd barbecueweekend op camping Harskamperdennen in de plaats Harskamp op de Veluwe. Voor de zaterdag hebben we een mooie rit van 165 km langs vele mooie plekjes op de Veluwe uitgezet. Heerlijk met anderen of alleen toeren door een van de mooiste gebieden van Nederland. Op zondag kunnen de liefhebbers nog een mooie toer rijden die meetelt voor de KNMV en Loot toercompetitie.

 • Voor dit bedrag krijg je:
 • 2 overnachtingen
 • 2 x ontbijtbuffet
 • 2 avonden gratis drinken:   frisdrank, wijn of bier
 • hele weekend gratis thee en/of koffie
 • gratis vervoer kampeeruitrusting: voor stoelen wordt gezorgd
 • een uitgebreide barbecue: voor bestek, borden en glazen wordt gezorgd
 • een mooie toertocht op zaterdag
 • een mooie toertocht op zondag: Veluwerit van M.C. De Kraats
 • nog 2 tenten gratis beschikbaar: 1 x 2 peroons en 1 x 4 persoons

In het clubgebouw van de Saen hangt een intekenlijst voor dit geheel verzorgde weekend. Je kan je ook per mail of telefonisch aanmelden. De Harskamperdennen is een van de weinige campings waar we nog een kampvuur mogen aanleggen, mits de natuur niet door grote droogte geplaagd wordt. Zo’n kampvuur draagt altijd bij aan een heerlijk warm sfeertje.

Gratis vervoer kampeeruitrusting

De Promotieservice gaat ver, want alle deelnemers kunnen hun kampeerspullen vooraf afgeven en Promotie zorgt voor gratis vervoer. Alle deelnemers kunnen een week van tevoren of uiterlijk op donderdagavond 9 JULI hun tent, slaapzak en stoeltje de club afgeven. De materiaalwagens vertrekken vrijdagmiddag om het kampement op te bouwen.

Vertrek vrijdagavond
Vrijdagavond vertrekt de groep naar de camping en wie vrijdagavond verhinderd is kan zich op zaterdag bij de groep aansluiten. We vertrekken om 19.30 uur en dat betekent dat we na 95 km om ongeveer 20.30 uur op de camping aankomen. Als iedereen zich geïnstalleerd heeft, is er gratis koffie en thee. De koffie en thee zijn overigens het gehele weekend gratis. Daarna zijn ook de overige consumpties gratis.

Toer op zaterdag
We beginnen de zaterdagmorgen met een ontbijtbuffet en daar is ook niets te veel meegezegd. Na het ontbijt is het mogelijk een mooie toer over de Veluwe te rijden. De toer heeft een lengte van ongeveer 165 km. De gedetailleerde routebeschrijving maakt het mogelijk dat iedereen zijn eigen vertrektijd bepaalt.

Als je niet wil motorrijden, kan je ook een fiets op de camping huren en een van de vele uitgezette fietsroutes rijden. Uiteraard is het ook mogelijk om een boswandeling te maken of gewoon op de camping blijven.

Toer op zondag
Motorclub De Kraats organiseert op zondag 12 juli haar jaarlijkse Veluwerit. Een mooie toer die meetelt voor de toercompetities van de KNMV en het Loot. We kunnen kiezen uit een route van 100 of 200 km. We vertrekken pas om 10.00 uur vanaf de camping, omdat het van de camping naar de startplaats in Ede maar 17 km is.

Overdadig smullen bij een kampvuur
’s Avonds om ongeveer 7 uur worden de   barbecues aangestoken. Een flinke portie vlees, sauzen, stokbrood, kruidenboter en een saladebuffet zullen de honger snel stillen. Het drinken is vrijdag- en zaterdagavond bij de prijs inbegrepen. Je komt echt niets te kort. Als het weer het toelaat d.w.z. als het gebied niet al te lang door droogte is geteisterd, wordt tijdens de barbecue een kampvuur ontstoken. Na de barbecue wordt er nog uren gepraat bij het schijnsel en de warmte van het kampvuur.

HELE PAKKET VOOR EURO 49,–

Voor dit bedrag krijg je:

 1. 2 overnachtingen
 2. 2 x ontbijtbuffet
 3. 2 avonden gratis drinken: frisdrank, wijn of bier
 4. hele weekend gratis thee en/of koffie
 5. gratis vervoer kampeeruitrusting
 6. een uitgebreide barbecue
 7. een mooie toertocht op zaterdag
 8. een mooie toertocht op zondag

Voor het complete pakket betaal je € 49,– Blijf je één overnachting dan betaal je € 32,– Kom je zaterdagavond alleen voor de barbecue, ook dat is mogelijk, dan kost het € 17,– inclusief drankjes. Leden die alleen zaterdagavond komen, worden verzocht om uiterlijk 6 uur ’s avonds aanwezig te zijn.


 

BBQ weekend Harskamperdennen 10 juli t/m 12 juli