Over enkele dagen gaat de 1e groep van de supertoer van start. De supertoer start bij de Hünxe in Duitsland. De toer loopt dit jaar door Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Over heerlijke en rustige binnenwegen koersen we door Duitsland naar het Salzburgerland in Oostenrijk. Daarna rijden we via Karinthië en de Plöckenpas naar de Dolomieten in Italië. We passeren bekende passen als de Sellapas, de Gardenapas en de Penserjoch. Via de Jaufenpas en de Timmelsjoch rijden we naar Oostenrijk. Vandaar voert de route ons naar het Zwarte Woud in Duitsland. Na een nachtje in het Zwarte Woud gaat het verder richting Saarland. In de omgeving van Straatsburg steken we de Rijn over en rijden via de Elzas in Frankrijk naar ons hotel in Duitsland. De laatste dag rijden we via het Saarland en de Hunsrück naar de Eifel, waar de Supertoer na 26 keer eindigt.

We wensen alle deelnemers aan de supertoer een hele mooie toer. Rijd voorzichtig en geniet van de geweldig mooie omgeving.

Het weer laat zich van zijn zonnige kant zien met temperaturen die kunnen oplopen tot 30 graden Celsius. Een paar graden minder is ook goed, als het maar droog is.

Veel plezier en geen pech. Geniet ervan.

De (laatste) Supertoer 2023