Na een prachtig toerseizoen is onze club wederom op de eerste plaats geëindigd in de LOOT toercompetitie. Ook in de competitie voor individuele rijders komen de winnaars uit onze club. Rinze en Rolien Kats zijn resp. als eerste en tweede uit de strijd gekomen. Opvallend is dat onze club in de top 50 enorm sterk is vertegenwoordigd.

Leden van onze club die in de top 50 staan, hebben een uitnodiging voor de huldiging ontvangen.

De dag begint met een toertocht van 60 km die eindigt in Twello bij het clubgebouw van M.C. de Megafoon. Deze club is onze gastheer. De start van de rit is bij wegrestaurant De Kar, Zutphenseweg 17, 7382 AJ Klarenbeek ( 105 km). Bij aankomst in het clubhuis ontvangen alle genodigden 4 consumptiebonnen voor een drankje en een lot voor de gratis loterij. Na de gratis lunch biedt motorclub De Megafoon een activiteit voor de liefhebbers aan. Daarna is de prijsuitreiking en worden de winnaars van de loterij bekend gemaakt. Er zijn maar liefst 25 prijzen.

Voor alle zekerheid en volledigheid vermelden we ook het adres van het clubhuis van M.C. De Megafoon. Dat is Stinzenlaan 81, 7392 AD Twello.

De rit is goed voor 10 punten voor de LOOT toercompetitie.

  • Vertrek groep 1: 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/ rustig)
  • Vertrek groep 2: 9.05 uur (voorrijder Jan V.) (rijstijl rustig)

Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem. We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.

Ben je niet uitgenodigd, maar je wil wel mee, bel of mail ons dan even. Wij kijken dan of er nog een plek vrij is door een of meerdere afzeggingen.

Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

Kampioenshuldiging LOOT op 18 maart.