LENTERIT

ZONDAG 19 MAART
(Club betaalt de inschrijving)

 

We beginnen met ons excuus te maken voor de genoemde eindstand bij het bericht over de LOOT toercompetitie voor individuele rijders. Die genoemde eindstand was niet correct. Rinze is de winnaar, maar op de tweede plaats is Wouter Overduyn geëindigd en niet Rolien. Zij is op een fantastische derde plaats geëindigd. Wouter, sorry voor deze omissie.

Na een koude en deels natte rit vorige week ziet het weer er voor het komende weekend een stuk aangenamer uit. Na de LOOT toerhuldiging op zaterdag rijden we zondag min of meer een thuiswedstrijd met de start in Almere-Haven (40 km).

De start is in het clubhuis van M.V. Almere, Meerveldstraat 55,1359 HZ in Almere-Haven en de club heeft een route van 180 km uitgezet. De route loopt het eerste deel door de polder en daarna rijden we een mooi traject over de Veluwe. Het eindpunt van de tocht is de Dorpskamer, Stationsstraat 5, 3851 NA in Ermelo (85 km).

De rit is goed voor 10 punten voor de LOOT toercompetitie.

Vertrek groep 1: 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/ rustig
Vertrek groep 2: 9.05 uur (voorrijder Jan V.) (rijstijl rustig)

Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem. We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.

Ben je niet uitgenodigd, maar je wil wel mee, bel of mail ons dan even. Wij kijken dan of er nog een plek vrij is door een of meerdere afzeggingen.

Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet.
Dat kan via promotie14@gmail.com

GASTRIJDERS VAN HARTE WELKOM  

MVA Lenterit 19 maart 2023