De inpakactie met Kerst ligt nog vers in ons geheugen, maar de volgende inpak-sessie dient zich al weer aan.   Twee keer per jaar regelt de Stichting Promotie een voedselpakkettenactie voor Roemenië.  Met Kerst en met Pasen worden ongeveer 4.000 voedselpakketten ingepakt.  De pakketten gaan voor het grootste deel naar bejaarden en naar gebroken gezinnen dus naar de allerarmsten van het land.

Onze club was vorig jaar, in het kader van onze samenwerking met de Stichting Promotie,  ook van de partij en nu willen we weer  met een grote groep helpen. Het gaat niet alleen om inpakken want er moeten artikelen klaar gezet en uitgepakt worden, karton en plastic moet opgeruimd worden, de pakketten moeten op pallets gezet worden, kartonnen dozen moeten gevouwen en geplakt worden etc.  etc.
Er zijn dus genoeg  en ook heel veel verschillende dingen te doen.

De inpakactie is op:


vrijdag 17 maart, maandag 20 en dinsdagmorgen 21 maart.


We hopen dat  een flink aantal  leden van onze club weer bereid is, zich voor deze actie in te zetten.  Als je mee wil helpen dan verzoeken we je vriendelijk je via de mail, een sms of gewoon telefonisch aan te melden. Geef wel even de dag door waarop je komt helpen.  Het vervoer naar Heerhugowaard regelen we zoveel mogelijk vanuit onze club.  We gaan er weer voor.  Bij voorbaat dank voor je medewerking.

P.S.  Geen brood of drankjes meenemen. Dat wordt allemaal keurig door de Stichting Promotie verzorgd.

Paaspakketten inpakken in maart 2017