VOORJAARSTOER
ZONDAG 28 MEI (1E PINKSTERDAG)

Club betaalt het inschrijfgeld

 

 

Na de hemelvaartrit en de kiekendieftoer, beide mooie ritten, is het zondag weer tijd voor de Voorjaarstoer van M.C. Free Wheels. De leden van M.C. Free Wheels zijn ervaren routemakers en dat voorspelt weer een mooie toer. De toer loopt richting Steenwijk-Giethoorn in het Noordoosten van Overijssel en heeft een lengte van ongeveer 200 km. De start is in Trefpunt Heeten, Dorpsstraat 16, 8111 AD Heeten (130 km).
De rit is goed voor 5 punten voor de Loot toercompetitie.

Je kan de route van tevoren opvragen bij onze club. Bellen: 06 51 60 48 42 of mailen: promotie14@gmail.com

Vertrek groep 1: 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl rustig)
De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.
Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem.
Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

Gastrijders zijn van harte welkom 

 


 

ELFSTEDENTOCHT MAANDAG 29 MEI, TWEEDE PINKSTERDAG

 Club betaalt deel inschrijfgeld

 

 
Maandag rijden we naar Leeuwarden om de Elfstedentocht te rijden. De Elfstedentocht is zover we weten het grootste toerevenement van Nederland. We rijden langs en door de Elfsteden en de route heeft een lengte van ongeveer 240 km.
Tienduizenden mensen nestelen zich naast de weg om maar niets te missen van de duizenden motorrijders die langskomen.. De gps route wordt waarschijnlijk zaterdag naar ons gestuurd.  De start is in Leeuwarden (125 km). Het adres is Slauerhoffweg en vandaar leiden borden ons naar de start. Voor de leden die zich hebben aangemeld, hebben we een inschrijvingsticket ontvangen. Dat ontvang je bij de start in Zaandijk of in Leeuwarden, als je daar bij de groep aansluit. Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50 per rijder. De club neemt € 12,50 voor haar rekening en dat betekent dat je zelf maar € 5,- betaalt. Bij de finish ontvangen alle deelnemers een fraaie herinneringsplaquette.

We starten in de groep die tussen 9.00 en 9.30 vertrekt. Dat is de laatste groep van het evenement.

Om op tijd te zijn vertrekken we om 7.45 uur vanaf de hoek Guisweg – Lagedijk in Zaandijk. Het belooft het lekker motorweer te worden dus dat wordt genieten.
Vertrek groep: 7.45 uur (voorrijder Wouter) (rijstijl rustig)

Pinksteren 2023 -> de ritten.