De Stichting Triathlon Zaanstad organiseert na eerdere succesvolle edities wederom een  1/8 triathlon. De wedstrijd wordt gehouden in de omgeving van de overbekende Westzaanse watertoren. De wedstrijd gaat over een autovrij parcours en zowel topatleten als recreanten doen er aan mee. In totaal worden tussen de 1.000 en 1.500 deelnemers verwacht.

De organisatie heeft een beroep op onze club gedaan om ca. 10 motorrijders te leveren voor allerlei hand- en spandiensten. Zo moeten er fotografen, leden van de organisatie, E.H.B.O.’ers en andere betrokkenen over het parcours vervoerd worden.  Uiteraard met de nodige pauzes. We vermelden nadrukkelijk dat we geen taak als verkeersregelaar hebben. We zoeken nu nog 2 motorrijders die zich willen inzetten voor deze happening.  De opbrengst van de wedstrijd gaat naar een goed doel en dat is KIKA. Natuurlijk wordt de inwendige mens uitstekend verzorgd en na afloop is er ook nog een barbecue voor alle vrijwilligers.

Als maatschappelijk betrokken club willen we graag onze medewerking aan dit evenement verlenen. Maar het is ook boeiend om zo’n evenement van dichtbij mee te maken. Zoals eerder rekenen we weer op de inzet van onze leden. Ken je nog een andere motorrijder die mee wil helpen, meld hem dan ook aan.

De wedstrijd vindt plaats op zondag 8 september  van 9 uur ’s morgens tot 4 uur ’s middags. Je kan je aanmelden via de mail, de site of telefonisch bij Arie en Jan.

Vrijwilligers gevraagd Triathlon Zaanstad