De Stichting Triathlon Zaanstad organiseert na de succesvolle editie in september 2019 wederom een  1/8 triathlon.  De organisatie heeft wederom  een beroep op onze club gedaan om ca. 12 motorrijders te leveren voor allerlei hand- en spandiensten.  Vorig jaar hebben de helpers van onze club uitstekend werk geleverd en dat is de organisatie niet ontgaan.  De triathlon vindt nu plaats op zondag 14 juni.


De wedstrijd wordt weer gehouden in de omgeving van de overbekende Westzaanse watertoren. De wedstrijd gaat over een autovrij parcours en zowel topatleten als recreanten doen er aan mee. In totaal worden bijna 2.000 deelnemers verwacht.  Onze taak  is o.a. het vervoer van fotografen, leden van de organisatie, E.H.B.O.’ers  en andere betrokkenen over het parcours regelen. Uiteraard met de nodige pauzes. We vermelden nadrukkelijk dat we geen taak als verkeersregelaar hebben.

De opbrengst van de wedstrijd gaat naar een goed doel en dat is KIKA. Natuurlijk wordt de inwendige mens uitstekend verzorgd en na afloop is er ook nog een barbecue voor alle vrijwilligers. Als maatschappelijk betrokken club willen we graag onze medewerking aan dit evenement verlenen. Maar het is ook boeiend om zo’n evenement van dichtbij mee te maken. Zoals eerder rekenen we weer jullie. Ken je nog een andere motorrijder die mee wil helpen, meld hem of haar  dan ook aan.

De wedstrijd vindt plaats op zondag 14 juni van 9 uur ’s morgens tot 4 uur ’s middags. Je kan je aanmelden via de mail, de contactpagina op de site of via de intekenlijst op de clubavond.

 

 

Triathlon Zaanstad