Ook dit jaar helpt onze club mee met het inpakken van de voedselpakketten op

DONDERDAG 22 EN VRIJDAG 23  NOVEMBER

De Stichting Promotie organiseert jaarlijks tientallen hulptransporten naar Roemenië . Het accent ligt op hulp aan bejaarden en kinderen die vaak in mensonwaardige omstandigheden leven.
Twee keer per jaar, met Pasen en Kerst, worden er ook 4.000 voedselpakketten ingepakt en in vrachtwagens geladen. Meer dan 70 vrijwilligers klaren deze klus; iedere keer weer een indrukwekkend gezicht.  Onze club helpt al enkele jaren met een flinke groep en die groep wordt elk jaar groter. Ook in november zijn we weer van de partij.
De sfeer is altijd geweldig en voor de inwendige mens zorgt de stichting.

Wil je 1 dag of 2 dagen helpen, geef je dan op bij  Jan Valk, de contactinfo staat in de mail van 7 november jl. of laat een bericht achter via het contactformulier.

Geef duidelijk aan op welke dag of dagen je wil helpen!   We beginnen na de koffie tussen 9.00 en 9.30 uur en om ca. 15.30 uur breien we er een eind aan.  Je kan op eigen gelegenheid gaan, maar je kan ook meerijden.   Geef ook dat even aan.  Rijd je mee dan vertrekken we om 8.00 uur vanaf de hoek Guisweg-Lagedijk in Zaandijk.

De Stichting beschikt weliswaar over een nieuwe pand maar dat is nog niet gereed om ons te ontvangen.

Het adres blijft ook dit jaar:

Torricellistraat in Heerhugowaard , achter roldeur 27.

Bedankt  en we rekenen weer op een flinke groep.

 

Voedselpakketten Kerst 2018