Vooraankondiging

Zondag 28 juli

Rondje Texel

Gratis overtocht & na afloop maaltijd in Petten.


Zondag 28 juli rijden we het rondje Texel. We beginnen de dag met een mooie aanlooproute naar Den Helder, ca. 80 km.  De oversteek naar Texel wordt door de club betaald. Als we op Texel voet aan wal zetten, rijden we een route van ongeveer 100 km. Onderweg is er voldoende tijd om een pauze te nemen. De meeste rijders zullen ongeveer om 4 uur ’s middags de boot terugnemen.

Na voet aan vaste wal rijden we naar Petten waar we bij Moritz Food & Drinks (Ketelduinweg 1, 1755 ND) voor een gereduceerde prijs lekker kunnen eten. Je kan zelf een keuze van de menukaart maken, bijvoorbeeld kibbeling of schnitzel met frites, salade en een drankje voor slechts € 12,50 of een visburger met frites, salade en een drankje voor € 10.-

Meld je even per mail aan als je van deze aanbieding gebruik wil maken. Leden die niet rijden maar wel mee willen eten, kunnen zich ook opgeven.

Voor de rit op Texel en de oversteek hoef je je NIET aan te melden.

Vanwege de grote belangstelling voor het rondje Texel maken we meerdere groepjes. We denken dat we ongeveer 4 of 5 groepen samenstellen. Leden die vaker samen rijden, kunnen nu al met elkaar afspreken. Dat scheelt bij het vertrek een hoop tijd met het indelen van de groepen. De voorrijders krijgen bij vertrek een enveloppe met geld om de veerboot te betalen. Wisselgeld en kaartjes weer inleveren.   

We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 8.00 uur geopend.
Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem. Kom wel even bij de start langs om het geld voor de oversteek met de veerboot op te halen.Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com


Ook GASTRIJDERS zijn van harte welkom.   

Vooraankondiging Zondag 28 juli -> Rondje Texel