Met extra informatie over het clubhuis.

 

 

 

Het toerseizoen zit er bijna op. Nog 1 rit te gaan. Dat wil niet zeggen dat we daarna aan een winterslaap kunnen beginnen. Er zijn tal van zaken gaande waar onze club direct bij betrokken is. Het clubgebouw is al geruime tijd aan een grote opknapbeurt toe. Deze winter zullen de eerste werkzaamheden uitgevoerd worden. Het einddoel is een energiezuinig gebouw met een moderne uitstraling dat over tal van faciliteiten beschikt. Ook onze club heeft daar belang bij. Meer en makkelijker activiteiten organiseren in een moderne omgeving. Onze club zal daar in woord en daad een belangrijke bijdrage aan leveren. Vrijdagavond zullen we een groot deel van de plannen bekend maken.

Verder zijn we druk bezig met het toerprogramma voor 2023. Vrijdagavond horen we graag suggesties voor het komende seizoen. Informatiesetjes voor de buitenlandse toeren in 2023 incl. inschrijfformulieren zijn ook beschikbaar.

De club zorgt uiteraard weer voor voldoende hapjes en alle bezoekers ontvangen een kleine decemberattentie.

Vanaf 20.00 uur is het clubgebouw open.

Clubhuis De Saen, Weefhuispad 5 in Zaandijk (achter de beeldentuin aan de Lagedijk)

 

P.S. Zondag a.s. staat er geen toerrit op het programma. De laatste rit is zondag 11 december; de Wildrit van M.C. Keizer Karel uit Nijmegen.

Vrijdagavond 2 december –> Clubavond