WARMING-UP RIT

 

CLUB BETAALT INSCHRIJVING

 

 

Voor het komende weekend stonden er maar liefst 5 ritten op de Loot toerkalender. Daarvan zijn 3 ritten geannuleerd en 1 rit is verplaatst naar 16 april. De rit die verplaatst is, is de Kouwe Kuitenrit van M.C. ’68 en dat is uitgerekend de rit die op onze clubkalender staat. De enige rit die nog doorgaat is de Warming-Up rit van de Culinair Bikers in Breda. De opbrengst van de rit gaat in zijn geheel naar de Stichting Rolerisuit. Deze stichting regelt voor ouderen en gehandicapten betaalbare tochtjes met aangepaste bussen.

De start is in Breda (129 km) bij de Zorgboerderij Rolerisuit (op zich al een bezoek waard), adres Bredestraat 4, 4823 ZA.  De route bestaat uit 2 delen. Wij starten met deel 2 en we pakken de route op in de Beethovenlaan in Raamsdonkveer. Dat scheelt ongeveer 25 kilometer naar de start. Van de 115 km route rijden wij er ongeveer 92 km (dus ongeveer 23 km minder). Bij aankomst in Breda hebben we dan deel 2 al gereden. Na de inschrijving krijgen we eerst een:

LUNCH AANGEBODEN: CADEAUTJE VAN EEN SPONSOR.

Na de lunch beginnen we aan het eerste deel van de route. Het eerste deel heeft een lengte van 120 km. In de omgeving van Wouw snijden we ongeveer 15 km af, zodat we na ongeveer 105 km weer in Breda bij het eindpunt aankomen. Op deze manier rijden we deze dag ongeveer 65 km minder en blijft de route onder de 200 km.

De rit is goed voor 10 punten voor de LOOT toercompetitie.

Vertrek groep 1: 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/ rustig)
Vertrek groep 2: 9.05 uur (voorrijder Jan V.) (rijstijl rustig)

We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.

Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

GASTRIJDERS VAN HARTE WELKOM  

 

P.S. De Kouwe Kuitenrit is verplaatst naar 16 april en die zetten we dan op ons programma. Dat wordt weer een dubbelprogramma, want ook de Koekstadrit in Schalkhaar (bij Deventer) staat dan op het programma.

Zondag 2 april -> Warming Up rit.