ZONDAG 11 DECEMBER ==WILDRIT==

 

 

CLUB BETAALT INSCHRIJFGELD

Na de koude, mooie en over het algemeen droge Sinterklaasrit rijden we zondag de laatste rit van dit mooie motorseizoen. De ongeveer 40 ritten, waarvan een tiental in de omgeving, hebben ons ontzettend veel toerplezier gegeven.

Zondag rijden we de laatste rit van dit jaar. De voorspelling is dat het koud is maar dat er weinig nauwelijks neerslag valt. We rijden de Wildrit van M.C. Keizer Karel. De start is in café-restaurant De Markies, Graafseweg 600, 6603 CM Alverna (Wijchen). Dat is circa 135 km. De route loopt over fraaie binnenwegen voor een groot deel door Duitsland. Afhankelijk van het weer en de tijd kunnen we de route met ca. 20 km inkorten tot 135 km. Tussen Zevenaar en Arnhem pakken we dan de weg richting huis.

Kleed je goed aan, een regenpak over je motorkleding helpt goed tegen de kou. Als het giet van de lucht of er is kans op gladheid, dan rijden we niet. Ook als er is gestrooid rijden we niet.

 

Vertrek groep 1: 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/ rustig)

Vertrek groep 2: 9.05 uur (voorrijder Jan) (rijstijl rustig)

 

Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem. We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend. Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

 

 

GASTRIJDERS ZIJN VAN HARTE WELKOM  

 

P.S. De mails over onze ritten en andere activiteiten zijn ook op de website te lezen. De nieuwe Loot-infowijzer, de decembereditie, staat ook op de site.

 

Wildrit van MC Keizer Karel –> zondag 11 december