ZATERDAG 10 JUNI (LAATSTE) MOTARY

 

Zaterdag rijden we de laatste Motary. Na 30 jaar heeft de organisatie besloten een punt achter deze rit te zetten. Jammer dat aan deze traditie een einde komt.  Naar onze inschatting rijden ongeveer 25 leden deze rit voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar een opleiding van kansarme jongeren tot kok in Zuid-Afrika. Alle voorinschrijvers hebben inmiddels hun route ontvangen voor deze speciale dag.

Op zaterdag kan ook nog worden ingeschreven (na-inschrijving). Het inschrijfgeld is dan € 32,-.  Ook na-inschrijvers krijgen de clubkorting van € 20,- op deze geheel verzorgde (inclusief eten en drinken) rit.

De route loopt vanuit Putten via de Veluwe richting Deventer. Daarna koersen we naar Eibergen in de Achterhoek. Na de stop daar passeren we de Duitse grens en rijden we via toeristische wegen in een grote bocht om Raesveld heen. Daarna keren we terug naar de Achterhoek en keren via Zelhem en Beekburgen terug naar het eindpunt.  De tocht heeft een lengte van ongeveer 425 km.

 

De rit is goed voor 10 punten voor de Loot toercompetitie.

We vertrekken om 7.00 uur vanaf het bankje hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk.

                                     

Vertrek groep 1: 7.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/rustig)

Vertrek groep 2: 7.05 uur (voorrijder Jan) (rijstijl rustig)

Deze ronde geen koffiebar, omdat we in Putten ons ontbijt met koffie of thee ontvangen.

Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem.

 

Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

Zaterdag 10 juni -> De (laatste) Motary