WILDRIT

 M.C. Keizer Karel

De club betaalt het inschrijfgeld


 

Na de koude, mooie en over het algemeen droge Sinterklaasrit rijden we zondag de laatste rit van dit mooie motorseizoen. De tientallen ritten op onze clubkalender, waarvan meer dan 10 ritten in de directe omgeving, hebben weer een geweldig mooi toerseizoen opgeleverd. Zo veel toerplezier en gezelligheid.

Zondag rijden we de laatste rit van dit jaar. De voorspelling is dat het koud zal zijn en dat er wat neerslag valt, maar het is een voorspelling en dan weet je het nooit zeker.  We rijden de Wildrit van M.C. Keizer Karel. De start is in Café De Teersdijk, Graafseweg 985, 6603 CH  Alverna. Dat is ca. 130 km. De route loopt over fraaie binnenwegen en heeft een lengte van 150 km. Kleed je goed aan, een regenpak over je motorkleding helpt goed tegen de kou. Als het giet van de lucht of er is kans op gladheid dan rijden we niet.

Vertrek groep: 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/ rustig)
Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem.

We vertrekken vanaf de hoek Guisweg–Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.
Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet.
Dat kan via promotie14@gmail.com

Gastrijders zijn van harte welkom.

Zondag 10 december -> Wildrit