KIEKENDIEFTOER

Club betaalt inschrijfgeld

 

 

Na een mooie Hemelvaartrit waarvan het eerste deel wel erg druk was met fietsers, rijden we zondag de Kiekendieftoer van M.V. Almere.     De route loopt door Noord-Holland en komt bijna langs de voordeur. We pakken de route op in Zaandam en om precies te zijn op de Westzanerdijk 134.
Dat betekent dat we niet eerst naar Almere rijden. De inschrijving wordt in Almere door enkele leden geregeld, zodat we geen punten voor de competitie mislopen. Van de route blijft dan nog ongeveer 165 km over en dat is net voldoende. De route eindigt niet in Almere maar in Ilpendam en van daar is het nog 15 km  naar huis. We vertrekken een uurtje later, zodat de leden die de inschrijving regelen bij de club kunnen aansluiten.
De rit levert 5 punten voor de Loot toercompetitie op.

Vertrek groep 1: 10.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/ rustig)
Vertrek groep 2: 10.05 uur (voorrijder Jan V.) (rijstijl rustig)

We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 9.30 uur geopend.Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

GASTRIJDERS VAN HARTE WELKOM 

Zondag 11 mei -> Kiekendieftoer