Zondag 13 augustus

Rondje TEXEL

 

Inclusief gratis overtocht, maar helaas geen BBQ

Zondag 13 augustus rijden we het rondje Texel. We beginnen de dag met een mooie aanlooproute naar Den Helder, ca. 85 km.  De oversteek naar Texel wordt door de club betaald. Als we op Texel voet aan wal zetten, rijden we een route van ongeveer 100 km. Onderweg is er voldoende tijd om een pauze te nemen. De meeste rijders zullen ongeveer om 4 uur ’s middags de boot terugnemen. Na afloop is er dus geen barbecue want we zitten volop in de verbouwing van het clubgebouw en daar hebben we onze handen al vol aan.

Vanwege de grote belangstelling voor het rondje Texel maken we meerdere groepjes. We denken dat we ongeveer 4 of 5 groepen samenstellen. Leden die vaker samen rijden, kunnen nu al met elkaar afspreken. Dat scheelt bij het vertrek een hoop tijd met het indelen van de groepen.

 

De voorrijders krijgen bij vertrek een enveloppe met geld om de veerboot te betalen. 

We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 8.00 uur geopend.

Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem. Kom wel even langs om het geld voor de oversteek met de veerboot op te halen.

Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

 

GASTRIJDERS VAN HARTE WELKOM  

Zondag 13 augustus -> Rondje Texel