.

Zondag

14 juli

Veluwerit


Na de prachtige rit door de Betuwe van afgelopen zondag rijden we komende zondag de Veluwerit van M.C. De Kraats. Ook deze club staat bekend om haar mooie routes.

De korte route heeft een lengte van ongeveer 160 km en de lange route is ca. 230 km lang. De korte route loopt deels door de Flevopolder, een snel traject, en daarna door het hart van de Veluwe. De lange route maakt nog een mooie lus door het noorden van de Veluwe. Een mooie route en waarschijnlijk goed motorweer. Wat wil je als motorrijder nog meer? De start is in het mooie clubhuis van De Kraats en het adres is Horsterweg 9, 6715 CT Ede en dat is ongeveer 90 km vanuit Zaandijk. De rit is goed voor 5 punten voor de Loot toercompetitie.

Vertrek groep: 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/rustig)
De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.
Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem. Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com


Gastrijders zijn van harte welkom.

Zondag 14 juli -> Veluwerit