Zondag 16 april is er een dubbel toerprogramma en de club betaalt het inschrijfgeld

 

 

 

KOUWE KUITENRIT
Na een zeer geslaagd Paasweekend met een goede opkomst rijden we zondag weer een dubbel toerprogramma. De Kouwe Kuitenrit is een echte thuiswedstrijd. De start is in Krommenie in het clubgebouw van MC’68. Hermesstraat 8, 1561 PL Krommenie. De club heeft een route van 208 km door Noord-Holland uitgezet o.a. door Waterland. Een mooie oefenronde voor Rijn-Moezeltoer deelnemers die nog weinig kilometers hebben gemaakt.
We verwachten een aardig aantal rijders bij deze thuiswedstrijd.

De rit is goed voor 5 punten voor de Loot toercompetitie.
Vertrek groep: 9.05 uur (voorrijder Jan V.) (rijstijl rustig)

KOEKSTADRIT
De tweede rit die we op het programma hebben staan, is de  Koekstadrit van MTK De IJsselrijders. De start is in Schalkhaar (120 km) en het adres is Lindeboomseweg 1, 7433 BH Schalkhaar. De club heeft een route van 150 km en een route van 250 km uitgezet. De route loopt o.a. door Salland.

De toer is goed voor 10 punten voor de Loot toercompetitie.
Vertrek groep: 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/ rustig)

Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem.

We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend. Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

GASTRIJDERS VAN HARTE WELKOM  

Zondag 16 april –> Kouwe Kuitenrit en Koekstadrit