ZONDAG 20 AUGUSTUS

AIRBORNERIT

ZONDAG 20 augustus 

Gratis inschrijving

 

Voor het rondje Texel stonden zondag maar liefst 51 motoren aan de start. Deze rit groeit langzaam maar zeker uit tot een traditionele topper.

Zondag rijden we de Airbornerit van de EMAC Eindhoven. De club heeft drie korte routes uitgezet die samen ongeveer 230 km lang zijn. We overwegen sterk om de 2 van de 3 ritten te rijden, zodat de toer bijna 160 km lang is. Dus voldoende tijd om rustig te pauzeren.  Alle routes lopen door Oost-Brabant. De start is in Café Biljart “De Koens” Tonnaerstraat 14, 5622 KZ Eindhoven (140 km) en is goed voor 5 punten voor de Loot toercompetitie.

Vertrek groep 1: 9.00 uur  (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/rustig)

Vertrek groep 2: 9.05 uur  (voorrijder Jan) (rijstijl rustig)

De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.

 

Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem. Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

 GASTRIJDERS VAN HARTE WELKOM  

 

P.S. Zaterdag 2 september gaat de eerste Oostenrijktoer van start. Een aantal deelnemers van onze club wil vrijdagmiddag al vertrekken en ergens in de omgeving van Giessen overnachten. Rijd je ook met de club mee en wil je ook vrijdagmiddag vertrekken, meld je dan even per mail, zodat we ook voor jou een kamer kunnen boeken.

Zondag 20 augustus -> Airbornerit van EMAC Eindhoven