ZONDAG 23 JULI

 JUBILEUMRIT M.C. CONTACT 

 GRATIS INSCHRIJVING

 

 

Na een “motorloze” zondag rijden we a.s. zondag de jubileumrit van M.C. Contact uit Dordrecht. M.C. Contact viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. Dat doen ze o.a. met een jubileumrit door West-Brabant en Zeeland. De club heeft een rit uitgezet met de keuze uit maar liefst 3 afstanden: 145, 187 of 218 km. Wij kiezen voor de middenweg. Deze route van 187 km loopt grotendeels door West-Brabant en een klein deel door Zeeland.

De start is in het clubgebouw in Dordrecht, adres: Grote Kerksplein 11c en de postcode is 3311 CC (ca. 110 km).

 Kijk op de foto hieronder even goed hoe je aan komt rijden in Dordrecht. Let op het inrijdverbod en op de camera. Kijk hoe je een prent kan voorkomen.

Parkeren bij het clubhuis

I.v.m. cameratoezicht verbodszone aanwijzing motoren parkeren bij het clubhuis.
Met de gemeente is afgesproken dat motorrijders hun motoren mogen parkeren op het trottoir voor de Grote Kerk/hoek Pottenkade (een verworven gedoogrecht van meer dan 40 jaar). De ‘witte’ lijn in het wegdek naast het verbodsbord mag niet worden overschreden!! Bij het aanrijden met de motor moet vóór het bord bij de oprit rechts worden afgebogen naar het trottoir, zoveel mogelijk richting kade parkeren en ruimte achter de oprit vrijhouden a.u.b. Na bezoek clubhuis terug rijden gewoon via de weg is geen probleem!

Onze club neemt wederom het inschrijfgeld voor haar rekening. Bij de start ontvangen alle deelnemers gratis koffie of thee met iets lekkers.

De rit is goed voor 5 punten voor de Loot toercompetitie.

 Vertrek groep 1: 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/rustig)

Vertrek groep 2: 9.05 uur (voorrijder Jan) (rijstijl rustig)

De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.

Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem.

 

Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

 

GASTRIJDERS VAN HARTE WELKOM  

Zondag 23 juli -> Jubileumrit M.C. Contact