ZONDAG 25 SEPTEMBER PONYTOERTOCHT

(zie onderaan voor extra opmerking.)

 GRATIS INSCHRIJVING

 

 

 

Na een geweldige Dolomietentoer rijden we zondag al weer een mooie toer in eigen land. Vorige week was de toerkalender praktisch leeg maar dit weekend staan er maar liefst 5 ritten op de kalender, waarvan 4 ritten bij elkaar in de buurt. Niet zo handig. Van een club mag je toch verwachten dat ze daar in de planning rekening mee houden. Niet dus!

Wij bezoeken zondag de Ponytoertocht van M.C. Freewheels in Heeten (130 km). Het adres is Dorpstraat 17 en de postcode is 8111 AN. De club heeft een mooie rit van 200 km door de Achterhoek uitgezet en afgaande op vorige edities zijn dat heerlijke ritten.

De rit levert 10 punten voor de Loottoercompetitie op.

Vertrek groep 1: 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/ rustig)

Vertrek groep 2: 9.05 uur (voorrijder Jan V.) (rijstijl rustig)

 

Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem. We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.

Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

 

GASTRIJDERS VAN HARTE WELKOM  


Laatste nieuws:

Zaterdag is een tweede mail verzonden met wat aanvullende opmerkingen, zoals “onze”  start in Garderen, simpelweg omdat dit op de totale route van de dag zo’n 95 kilometer scheelt. Ook de route is inmiddels met de mail verzonden. Ons advies: gebruik het track en zet deze om in het toestel naar een route.

Zondag 25 september Toertocht Heeten