DUBBEL TOERPROGRAMMA / CLUB BETAALT INSCHRIJVING

Na een zeer geslaagde toerhuldiging in Twello stonden zondag alweer 14 rijders (3 groepjes) aan de start voor de Lenterit van M.V. Almere. Een mooie rit overigens met net iets te veel zandpaden.  De toerhuldiging zaterdag was een echt M.C. Promotie feestje. Kampioen bij de clubs en 1, 2 en 3 bij de individuele rijders. De organisatoren M.C. De Megafoon en het LOOT hadden de zaken uitstekend geregeld.

 


Zondag staan er twee ritten op het programma. Een rit door Brabant en Zeeland en een rit die bijna langs de voordeur loopt.


TULLEPETAONERIT

Hoe je het uitspreekt is niet helemaal duidelijk. Wel duidelijk is dat de rit wordt georganiseerd door BMW Motorclub Roosendaal en de start is in Huis ten Halve, Kruisstraat 60, 4707 RC in Roosendaal (147 km). De route heeft een lengte van 200 km en loopt door West-Brabant en over het Zeeuwse Tholen en Goeree Overflakkee.

Wij pikken de route op in Zevenbergen (Zuidrand nr. 5) en dat is 129 km.  De rit is goed voor 10 punten voor de LOOT toercompetitie.

Vertrek groep 1: 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/ rustig)

Vertrek groep 2: 9.05 uur (voorrijder Jan V.) (rijstijl rustig)

Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem.


VOORJAARSRIT

De andere rit die op het programma staat is de Voorjaarsrit van M.C. Alkemade. De start is in hun clubhuis, Weteringlaan 22, 2377 XN Oude Wetering (43 km). Ook deze route heeft een lengte van 200 km en loopt door Noord-Holland. De route is morgen of zaterdag beschikbaar maar we weten wel dat we de route op kunnen pikken bij de pont in IJmuiden (17 km) en misschien nog wel dichterbij. Dat weten we pas als we de route hebben ontvangen. Een mooie route voor leden die niet zo ver willen rijden en een mooie opwarmingsronde voor de Rijn-Moezeltoer die in zicht begint te komen.

De rit is goed voor 10 punten voor de LOOT toercompetitie.

Vertrek groep: 9.00 uur. We zijn nog op zoek naar een voorrijder voor deze rit. Meld je even aan als je voorrijder wil zijn.

We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.

Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

Zondag 26 maart: de TULLEPETAONERIT en/of de VOORJAARSRIT