ZONDAG 3 SEPTEMBER SPONSORRIT

Gratis inschrijving

 


Direct na de Spulwike toer is het alweer raak.

Zondag rijden we een bekende rit: de sponsorrit van de Culinair Bikers. De opbrengst van de rit gaat in zijn geheel naar de Stichting Rolerisuit. Deze stichting regelt voor ouderen en gehandicapten betaalbare tochtjes met aangepaste bussen.
De start is in Breda (120 km) bij de Zorgboerderij Rolerisuit (op zich al een bezoek waard), adres Bredestraat 4, 4823 ZA Breda.
De club betaalt het inschrijfgeld van € 10,- p.p. Bij de start ontvangen alle deelnemers een kop koffie of thee en na de rit krijgen zij een warme hap. De Culinair Bikers hebben een route van ongeveer 160 km uitgezet die dit jaar over de mooiste wegen door Midden Brabant loopt. De rit levert 5 punten voor de Loottoercompetitie op.


Vertrek groep 9.00 uur: Ook vandaag geldt dat er geen vaste voorrijder is. Die zitten in Oostenrijk. Wil je de taak van voorrijder op je nemen, meld je dan even.
-We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.
Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com


Gastrijders zijn van harte welkom.

Zondag 3 september -> Sponsorrit