Zondag 30 juli

VAMAC Vakantietoer

 GRATIS INSCHRIJVING

 

 

Onze clubkalender is leeg maar toch staan er 2 ritten op de Loottoerkalender. Deze ritten zijn veel later aangemeld. Wij hebben onze keuze laten vallen op de Vakantierit van de VAMAC uit Varsseveld. Deze rit is korter dan de andere rit in Grathem. De start is in het clubhuis van de organiserende club en het adres is Gesinkkampstraat 23 en de postcode is 7501 HR (150 km).

De club heeft een rit van bijna 250 km die deels door de Achterhoek en deels door Duitsland loopt. We hebben de route aangevraagd en als deze binnen is kijken we of we de route naar normale proporties kunnen terugbrengen. De rit is goed voor 10 punten voor de Loot toercompetitie.

Vertrek groep 1: 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/rustig)

Vertrek groep 2: 9.05 uur (voorrijder Jan) (rijstijl rustig)

De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.

Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem.

 Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

GASTRIJDERS VAN HARTE WELKOM  

 

P.S. Zondag 13 augustus staat het rondje Texel op het programma. De geplande barbecue na afloop gaat niet door i.v.m. de verbouwing van het clubgebouw. Wel neemt de club de oversteek met de veerboot voor haar rekening.

 

Zondag 30 juli -> VAMAC Vakantietoer