15 DORPENTOCHT

 

 

Na een fraaie Molenrit en een gezellige Voorjaarstoertocht blijven we zondag wederom dicht bij huis. We rijden de 15 Dorpentocht van M.C. West-Friesland. De start is in Nibbixwoud bij IJsclub De Sluisven. Het adres is Oosterwijzend 22, 1668 DA. (35 km), maar wij pakken de route al eerder op. We pakken de route op in Krommenie aan de Noordervaartdijk 5. De weersvoorspelling is wederom goed en dus alle reden om een dagje met de motor op pad te gaan. M.C. West-Friesland heeft een route van 179 km uitgezet.

Ook deze rit levert 10 punten voor de Loot toercompetitie op. De vorige 4 ritten hebben met elkaar ca. 450 tot 500 punten voor de club opgeleverd. Dat tikt lekker aan en het is een signaal dat er heel veel gereden wordt.
Alle vaste voorrijders zijn met de Rijn-Moezeltoer mee en zijn daar 4 dagen voorrijder. We zoeken nog een voorrijder voor zondag. Wil je die taak op je nemen, meld je dan even aan.

We vertrekken vanaf de hoek Guisweg –Lagedijk in Zaandijk. De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.

Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com

GASTRIJDERS VAN HARTE WELKOM  

Zondag 7 mei -> 15 Dorpentocht