ZONDAG8 OKTOBER

SMOKKELRIT
van de Smokkelaars

 

GRATIS INSCHRIJVING 

Na de mooie Najaarstoer van M.A.C. Zandvoort en het fraaie weer waar we op getrakteerd werden, rijden we zondag een rit die we nog niet eerder of vele jaren terug hebben gereden.

We rijden naar de startplaats in Reusel om precies te zijn naar Café D’n Bonn, Wilhelminalaan 53, 5541 CT in Reusel (150 km).  De club heeft een route van 175 km uitgezet door de Nederlandse en Belgische grensstreek, ooit een berucht smokkelgebied van allerlei goederen met een groot prijsverschil, zoals boter. Bij de start ontvangen de deelnemers koffie of thee en na terugkomst staat er een kop snert en een broodje met een snack klaar. Het weer schijnt een kopie van vorige week zondag te worden en als de opkomst net zo groot is als vorige week, kunnen we weer van een geslaagde rit spreken.

De rit is goed voor 10 punten voor de Loot toercompetitie.

Vertrek groep 1: 9.00 uur (voorrijder Wouter O.) (rijstijl vlot/rustig)
Vertrek groep 2: 9.05 uur (voorrijder Jan) (rijstijl rustig)

De koffiebar is vanaf 8.30 uur geopend.

Wil je met een eigen groep(je) of individueel rijden dan is dat geen enkel probleem. Wie ’s morgens bij de start in Zaandijk de route wil laden, wordt verzocht wat vroeger te komen. Het is nog makkelijker als je de route via de club aanvraagt en thuis vast in je GPS zet. Dat kan via promotie14@gmail.com.

 

Gastrijders van Harte Welkom.

Zondag 8 oktober -> Smokkelrit