Vrijdagavond 6 januariNIEUWJAARSRECEPTIE, aanvang 20.00 uur

We blijven nog even in de feestelijke sfeer van de kerstdagen en de jaarwisseling als we op vrijdagavond 6 januari in combinatie met onze clubavond de Nieuwjaarsreceptie houden. De start van een “nieuw seizoen” onder het motto veel motorplezier en weinig tegenslag. We hopen deze avond weer veel bekenden en minder bekenden te kunnen begroeten. Introducés zijn ook van harte welkom. De club zorgt voor vele hapjes en alle bezoekers ontvangen een welkomstdrankje.

Locatie: Clubhuis De Saen, Weefhuispad 5, Zaandijk 
(achter de Beeldentuin aan de Lagedijk)

+++

Vrijdagavond 3 februari: Clubavond met presentatie MOTODURO

Het eerste deel van de maandelijkse clubavond staat in het teken van het Motorduro rijden. We willen het motorrijden graag promoten en willen ook af van het slappe imago dat het begrip toertocht heeft. Daarom introduceren we het begrip Motoduro. Aan de hand van beelden laten we zien wat motoduro rijden inhoudt en hoe je van een beginnende naar een ervaren motodurist kan groeien. Voor we naar buiten treden met deze presentatie horen we graag de mening van leden hierover. De zaal is open om 20.00 uur en beginnen om 20.30 uur met de presentatie die een klein uurtje duurt.

Locatie: Clubhuis De Saen, Weefhuispad 5, Zaandijk 
(achter de Beeldentuin aan de Lagedijk)

+++

Zaterdagavond 11 februariQUIZ & GOURMET avond, aanvang 17.00 uur.

Voorafgaand aan de gourmet spelen we een korte quiz met hele mooie prijzen (iedereen prijs) en vragen over een scala aan onderwerpen en. Van vragen over historische figuren tot vragen over de actualiteit. Iedereen speelt gratis mee en iedereen maakt kans op een van de mooie prijzen. En daar hebben we niets te veel mee gezegd. Bromsnor houdt toezicht om spieken in de kiem te smoren. Om 17.00 uur is het clubhuis open en om 18.30 uur, na de quiz, starten we met de gourmet: een flinke portie vlees, sauzen, stokbrood, vruchtencocktail etc. en als toetje een heerlijk ijsje. Het hele pakket voor de prijs van € 10,–. Op de clubavond ligt er een inschrijflijst en als je geen tijd hebt om langs te komen, kan je ook bellen of een berichtje sturen. Lees ook hier! en hier!

Locatie: Clubhuis De Saen, Weefhuispad 5, Zaandijk 
(achter de Beeldentuin aan de Lagedijk)

+++

Zondag 12 maart: KNMV Kampioenshuldiging

De kampioenen van 2016 worden gehuldigd. Onze club heeft in de bovenste gelederen van de competitie meegespeeld. Of onze club ook in de top drie is geëindigd wordt deze dag bekend gemaakt. De kampioenshuldiging wordt gehouden in Nijkerk. Nadere informatie over tijden volgt.

+++

Zondag 19 maart: LOOTDAG MET KAMPIOENSHULDIGING

Alweer een huldigingsdag. Ook in de Loot clubcompetitie hebben we in de hoogste regionen een rol gespeeld. Vandaag horen we of onze inspanningen in 2016 een ereplaats hebben opgeleverd. De Lootkampioenshuldiging vindt plaats in Veenendaal. Informatie over de dagindeling volgt zo spoedig mogelijk.

+++

Zaterdagmiddag 29 april: GPS middag, aanvang 14.00 uur

We organiseren al een paar jaar een informatie en trainingsmiddag over het gebruik van je GPS. Geen overbodige luxe , als je ziet uit welke verschillende hoeken en gaten deelnemers van een rit soms komen aanrijden. We combineren deze middag beginnende en gevorderde gebruikers van Basecamp in 1 groep. Het grote voordeel hiervan is dat gevorderde gebruikers starters kunnen helpen. De presentatie wordt al enkele jaren door Erik ten Kate verzorgd. Met zijn schat aan ervaring en kennis kan iedereen zijn voordeel doen. Bovendien krijgen alle deelnemers een bestand toegestuurd om thuis nog eens rustig alle informatie na te lezen en aan de hand hiervan praktische oefeningen te doen. De toegang is gratis en de club zorgt voor een kop koffie met koek. Je kan je aanmelden op de clubavond, telefonisch of via de mail.

Locatie: Clubhuis De Saen, Weefhuispad 5, Zaandijk 
(achter de Beeldentuin aan de Lagedijk)