Lunch tijdens een van onze toertochten.

We kunnen ons voorstellen dat je na de kennismaking met onze club en onze site ook staat te popelen om lid te worden. Daar hebben we dan een leuke mededeling over: Dat kan en dat mag. Iedereen die op een leuke en gezellige manier een bijdrage kan leveren aan onze vereniging is van harte welkom om lid te worden.

Hoe kan ik lid worden?

U kunt zich als lid aanmelden door onderstaand formulier in te vullen met uw gegevens waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Vergeet niet om hier even door te nemen hoe wij met je gegevens omgaan.

    Waar word ik lid van en wat kost dat?

    De officiële naam van onze vereniging is MC Promotie.  Elke eerste vrijdagavond is er een gezellige clubavond in Zaandijk waar ook onze jaarlijks ledenvergadering wordt gehouden. Op deze vergadering komen alle zaken die met de vereniging te maken hebben de orde waaronder bijvoorbeeld het samenstellen van een motodurokalender.  Leden en gezinsleden hebben toegang tot alle activiteiten van de club en komen in aanmerking voor alle clubvoordelen. Voor meer informatie over de clubavonden, zie ook de pagina: Kalender & Aktiviteiten.

    De contributie bedraagt €40,- per jaar. De gezinsleden betalen €20,- per jaar en hebben net als leden recht op alle clubvoordelen. Voor 70plus leden geldt een contributie van €25,- per jaar en bij het bereiken van de 80-jarige leeftijd wordt het lidmaatschap gratis. Bankrekening: NL03RABO0394934628