Uiteraard hopen we dat iedereen in goede gezondheid verkeert en deze bizarre periode enigszins acceptabel weet door te komen.  Het verenigingsleven ligt nog steeds grotendeels plat. Sporters krijgen al wat meer ruimte, maar voor veel verenigingen geldt nog steeds een “intelligente lockdown”.  Ook onze club behoort tot die groep. Nog steeds geen  georganiseerde ritten, geen clubavonden en andere activiteiten.

Voorlopig zijn we nog grotendeels aangewezen op de website en de clubmail. De website is verrijkt met een nieuwe rubriek Clubartikelen en die vind je onder het kopje “Over M.C. Promotie”. Clubartikelen kan je nu ook via de website bestellen. En uiteraard met veel clubvoordeel.

Op de site onder het hoofdstuk Over M.C. Promotie kan je ook de nieuwste toerwijzer van het Loot downloaden. Dat is de editie van de maand mei met o.a. nieuws over de verkoopcijfers van nieuwe motoren en de leeftijdsopbouw van motorrijders.

Ondanks het opschorten van de clubactiviteiten zitten we niet stil. Over enkele dagen starten we met het aanbieden van individuele toertochten. Daar ontvang  je een uitgebreid bericht over met een aantal belangrijke adviezen. Verder hebben we deze periode gebruikt om enkele clubactiviteiten te verbeteren en uit te breiden. In clubjargon betekent dat nog meer clubvoordeel.

We wensen iedereen heel veel sterkte in deze onwerkelijke tijd en blijf gezond.  En niet te vergeten; houd je zoveel mogelijk aan de regels.

Clubnieuws