Voor de 26e keer organiseert de VMTC uit Ermelo samen met de Rotary Ermelo-Putten de bekende Motary. De Motary is een geheel verzorgde toerdag waarvan de opbrengst ieder jaar naar een goed doel gaat. Een pittige rit van circa 400 km, maar elk jaar weer een bijzondere gebeurtenis.  In 2016 reden meer dan 700 motorrijders met deze tocht meer dan  € 15.000, – bijeen. Wij zijn al vele jaren van de partij en proberen deelname aan dit mooie initiatief te stimuleren door de deelnemers een flinke korting te geven.
Inschrijfgeld normaal € 25,00 (voor-inschrijving)
Leden van M.C. Promotie betalen bij voorinschrijving slechts € 5,- –
bij inschrijving op dag zelf € 10,- (normaal € 29,-).
Deze aanbieding geldt ook voor de duo-passagiers.

Dagprogramma:
1. Bij de start broodjes en koffie
2. Na ca. 80 km koffie met een koek
3. Een warme maaltijd na de volgende 80/90 km.
4. Na een uur rijden een korte stop voor een ijsje.
5. Weer koffie met koek.
6.  Aan de finish eerst je herinnering ophalen en daarna aan de uitsmijter.

Velen van ons rijden deze rit ieder jaar weer. Niet vreemd, want de Motary is toch iets bijzonders. Niet alleen vanwege de complete verzorging, maar ook door de grote belangstelling waar dit evenement zich ieder jaar weer in mag verheugen.

 

Belangrijk: De club regelt de inschrijving en de korting. Dus niet zelf inschrijven en/of betalen. Ook niet als je een mail van de organisatie ontvangt.
Op de clubavond kan je inschrijven voor deze speciale dag. Wij zorgen voor de rest. Je kan ook bellen of een berichtje sturen.

 

Vertrek om 7.00  uur vanaf het bankje bij de ABN Amro bank in Zaandijk. Wil je op eigen gelegenheid rijden dan is dat geen probleem.

Zaterdag 10 juni de 26e MOTARY ’17