Zaterdag 13 juni 2020 zou het tijd zijn voor de 29e Motary, maar zie onder voor een mededeling van de organisatie.

 

 

Op grond van de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft genomen die grote maatschappelijke impact hebben, maar ook de zware economische gevolgen voor het bedrijfsleven (onze sponsoren en locaties), heeft het bestuur van de Stichting VMTC-Rotary besloten dat de 29e Motary niet in 2020 kan plaatsvinden.

Wij realiseren ons dat dit een domper is voor alle potentiële deelnemers, maar ook voor de vrijwilligers die achter de schermen al enige tijd actief zijn om er een geslaagde dag van te maken. Maar vooral voor de studenten van het Corlaer College die zich dit jaar hebben gecommitteerd aan de stichting Care4theKids, het goede doel van 2020.

De gevolgen van de Corona-crisis zijn inmiddels overal om ons heen voelbaar. Laten we hopen dat de maatregelen die genomen worden het gewenste effect hebben, zoveel mogelijk mensen gezond blijven en het gewone leven weer binnen afzienbare tijd opgepakt kan worden.

De vergevorderde plannen voor de 29e Motary hopen we in 2021 tot uitvoer te brengen. Wij hopen dat jullie dan ook weer van de partij zijn, zodat we alsnog stichting Care4theKids kunnen verblijden met een mooie opbrengst om de ingediende projecten uit te voeren.

Zo snel als mogelijk worden alle betrokkenen persoonlijk geïnformeerd. Mensen die zich inmiddels ingeschreven hebben én het inschrijfgeld hebben betaald, ontvangen dit de komende maand retour. Graag tot volgend jaar en sterkte!

Stichting VMTC-Rotary

De 29e Motary gaat definitief niet door…….