De Koude Novemberrit.

Na een paar weken rust kunnen we zondag weer aan de bak. De naam van de rit is heel toepasselijk, want de nazomer is echt voorbij. Voor de kanjers onder ons maakt dat niet uit. Zolang het kan, gaan zij er voor. De rit van zondag is een van de laatste ritten van het seizoen.
We zetten koers naar Ede (90 km) waar M.C. De Kraats een korte rit van 120 km heeft uitgezet. De rit is goed voor 5 punten voor de Loot toercompetitie en brengt voor de KNMV clubcompetitie 20 punten per deelnemer op. Inschrijving is gratis.

We vertrekken om 9.00 uur vanaf het parkeerterrein op de hoek van de Guisweg – Lagedijk, achter het “bankie.” Voorrijders aanwezig om er samen een gezellige rit van te maken. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!. Gastrijders zijn uiteraard van harte welkom.

 


De competities (update).

In beide competities doen we het goed. In de Loot toercompetitie staan we stevig op de eerste plaats en ook in de KNMV competitie gaan we nog steeds voor een ereplaats. Op de site van het Loot en de KNMV kan je zien hoe we er voor staan en hoe onze leden het doen.


 

 

Zondag 12 november 2017