Zaterdag 23 augustus, de 1e officiele open MC PROMOTIE toertocht

De eerste officiële open toertocht is een feit waarbij de start niet in Zaandijk is zoals je zou verwachten, maar in het Friese Surhuizum.
Uiteraard willen we deze rit niet missen. We zetten de toer als dagrit op onze clubkalender, maar  organiseren ook een hotelweekend met een dubbel toerprogramma. Wie het weekend anders wil indelen, is ook van harte welkom.
Deze middagrit wordt georganiseerd door enkele Friese leden en dat verklaart meteen ook de startplaats in Friesland. De rit wordt georganiseerd in het kader van een Spulwike in de plaats Surhuizum en er staan in die week tal van activiteiten op het programma waaronder dus een motortoertocht van ca. 100 km.   De rit staat zowel op de Loot- als de KNMV-toerkalender.

Uiteraard willen we van de partij zijn bij onze 1e officiële motortoertocht.   Voorafgaand aan de toer is het mogelijk om Het Herinneringscentrum Kamp Westerbork te bezoeken. Op zondag 24 augustus staat de Open Pantoer op het programma. De start is in Achterveld, niet ver van Amersfoort. Om beide ritten te combineren organiseren wij van vrijdagmiddag 23 tot en met zondag 25 augustus een hotelweekend.  We verblijven in een hotel in het Drentse Westerbork op basis van halfpension (incl. ontbijt en avondeten).

De prijs van dit weekend bedraagt € 125,- p.p.  op basis van een 2-persoonskamer inclusief het inschrijfgeld van 2 toertochten en een bezoek aan het Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Wacht niet te lang met inschrijven, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden per mail of via de pagina “contact” op deze site.

P.S. De beide toeren staan ook als dagrit op onze  toerkalender. Je kan beide ritten rijden of een keuze maken en ook dan is het inschrijfgeld voor deze dagritten gratis.

Hotelweekend 23/25 augustus 2019